Hoppa till innehåll
Man och kvinna sitter och jobbar vid ett skrivbord i en mäklarlokal.

Om oss

Inom Real Alliance samarbetar ledande mäklarföretag för att
skapa värde för kunder, mäklare och ägare.

Real Alliance är ett holdingbolag som fokuserar på samarbeten mellan fastighetsmäklarföretag med fokus på att erbjuda riktigt bra tilläggstjänster i samband med en bostadsaffär. 

Målsättningen är att långsiktigt förbättra marknaden. Samarbete mellan självständigt agerande mäklarföretag höjer kvaliteten och ser till att mer värde tillkommer bostadssäljare, bostadsköpare och mäklare i stället för traditionella leverantörer i oligopolliknande marknader. 

Gruppen har vuxit snabbt sedan starten 2020 och i dagsläget ingår 13 mäklarvarumärken. Mäklarföretagen bedriver verksamheten i egen regi med eget varumärke och bibehållen kultur.

Många av mäklarföretagen inom Real Alliance utmärker sig positivt när det gäller både tillväxt och kvalité genom att utbilda samt rekrytera marknadens bästa mäklare. Tillsammans med företagsledningarna i våra partnerföretag utvecklar vi Sveriges främsta mäklarföretag. 

Vi tror på att det som är bra för kunder är bra för mäklarföretagen och vi satsar mycket på att höja kundnyttan och upplevelsen kring det viktigaste runt bostadstransaktionen. Det handlar till exempel om etablerandet av högkvalitativa tilläggstjänster eller investeringar i digitala lösningar.  

Vår styrelse och ledning har en gedigen erfarenhet av att förändra verksamheter inom bland annat finans och försäkrings-, djursjukvårds- och fastighetsbranschen. 

Grundläggande värderingar:

  • Respekt för kunden, den enskilde mäklaren och mäklarhusens olika behov och prioriteringar 
  • Professionalism i allt vi gör och i alla interaktioner 
  • Entreprenörskap i ett företag grundat av entreprenörer där motiverade partners jobbar tillsammans